Wie ben ik

Mijn achtergrond

Mijn naam is Corine Basten-Verhaaff, ik ben eigenaar van Logopediepraktijk Woordenrijk. In 1988 ben ik afgestudeerd als logopedist. Na mijn diplomering heb ik bewust gekozen voor het werken met volwassenen en senioren met neurologische problematiek. Onder andere door mijn werk als logopedist in verpleeghuizen, heb ik ruime ervaring met deze cliënten. Door het volgen van specifieke opleidingen en cursussen is mijn kennis op dit vakgebied voortdurend uitgebreid. Mijn hart ligt bij het helpen van mijn cliënten en de behandeling is veelal bij hen thuis. Zo ontstaat snel een beeld van de mogelijkheden en de problematiek die cliënt en mantelzorger ervaren. Samen gaan we op zoek naar oplossingen.

Ik behandel en adviseer volwassenen en ouderen, onder andere:

  • mensen met chronisch progressieve aandoeningen (Parkinson, MS, ALS)
  • mensen met CVA
  • mensen met slikproblematiek
  • mensen met dementie
  • kwetsbare ouderen met multiple problematiek
  • mensen met gehoorproblematiek

Visie en werkwijze

Iedere cliënt is uniek. Na inventarisatie van de problematiek is er een beeld van de hulpvraag en kan de behandeling starten. Ik vind het belangrijk cliënt én (mantel)zorgers centraal te stellen. Het gaat immers om het optimaliseren van de communicatie en/of het slikken. Daarbij werk ik intensief samen met andere behandelaars.

Ik ben lid van de beroepsvereniging NVLF en van Parkinsonnet en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. ​


Werkgebied

Het werkgebied van Logopediepraktijk Woordenrijk is Apeldoorn en directe omgeving.
Logopediepraktijk Woordenrijk is gevestigd in de praktijk Fysiomare aan de Marconistraat 165 in Apeldoorn.